Een eigen onderneming hebben is fantastisch! Het geeft je vrijheid en de mogelijkheid de klanten te bedienen die perfect bij je passen. Of toch niet? Kosten jouw klanten je enorm veel wilskracht en voelt het als een straf? Of misschien ben jij heel succesvol met je bedrijf, maar loop je jezelf constant voorbij omdat je het iedereen naar de zin wilt maken. Dat verslind je energie en je drive. Hetzelfde geldt voor tegenslagen. Merk je dat het elke keer zwaarder wordt om weer op te krabbelen en zie je het gewoon niet meer zitten?

Als het even niet meezit

Gevoelens en gedachtes waar elke ondernemer wel eens tegenaan loopt. Ook ik!
Afgelopen jaar ben ik mezelf tegen gekomen. Ik zat niet lekker in mijn vel, het stroomde niet meer en ik had geen energie en plezier meer van mijn bedrijf. En dat viel ook op. Als ik heel eerlijk ben, dacht ik eraan het op te geven en ermee te stoppen.
Totaal niet wat ik in gedachten had, maar ik wist echt niet hoe ik hier uit kon komen.
Totdat ik 3 dingen ben gaan toepassen, die me er doorheen hebben geholpen en ervoor hebben gezorgd dat ik nu deze blog aan het schrijven ben en het heel enthousiast met je kan delen. 3 dingen die onmisbaar zijn voor jou als ondernemer als je met energie, plezier en vitaliteit wilt ondernemen.

  • Mindset
  • Beweging
  • Voeding

3 woorden

Als je als ondernemer constant aandacht geeft aan deze 3 woorden zal je zien dat je situatie er totaal anders uit gaat zien.
Je bent immers ondernemer geworden met een reden toch? Alleen jij weet wat de reden is.
Voor mij is dat ook zo. Nadat ik het ben gaan toepassen, begon het bij mij weer te stromen en kreeg ik mijn energie en, heel belangrijk, het plezier van het ondernemen weer terug! Dat was ook duidelijk voor mijn omgeving :).

Ik vergelijk ondernemerschap met een zonnebloem. Uit een heel klein zaadje groeit een prachtige bloem! Om te groeien heeft een zonnebloem voedsel nodig en om het voedsel te maken, water, zonlicht en kooldioxide. En als het eenmaal een mooie gele bloem is geworden zitten er in het hart allemaal kleine pitjes die dezelfde zorg nodig hebben om ook op te bloeien tot een mooi grote gele zonnebloem. Dat geldt ook voor jou als ondernemer.  Je geeft aandacht aan jouw lichaam, geest en ziel om er  voor te zorgen dat je blijft bloeien!

Mijn missie is ervoor te zorgen dat iedere ondernemer met energie, plezier en vitaliteit kan ondernemen. Heb jij het gevoel dat je vastloopt en bevind je je op een kruispunt van stoppen of doorgaan? Ben je de flow kwijt en vind je het lastig om jezelf op te laden?

Doe dan gratis mee met Boost your Energy & Business. 5 dagen lang doorloop ik met jou de 5 stappen die ervoor gaan zorgen dat jij weer met plezier, energie en vitaliteit gaat ondernemen. Mijn motto is: A healthy happy life must be your lifestyle!
Geef je op via deze link.
http://www.lifestylecoachsherrol.nl/boost-your-energy-and-business

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *