Ben jij lief voor jezelf? Wanneer heb je voor het laatst een compliment aan jezelf gegeven? Pas nog? Fantastisch. Blijf dat vooral doen. Ben je nog steeds aan het nadenken? Dat is niet echt een verrassing. We zijn namelijk niet zo vaak lief voor onszelf.

We stellen hele hoge eisen aan onszelf. We hebben kritiek op ons lichaam, kritiek als we iets niet goed doen zoals bijvoorbeeld een deadline niet halen. We zijn vele malen strenger voor onszelf dan dat we voor een ander zijn.
Zeg eens eerlijk, als een vrouw zichzelf niet aantrekkelijk vindt, terwijl jij een prachtvrouw ziet staan, zeg je dan niet; Meid doe niet zo gek, je ziet er fantastisch uit! Hoe kom je erbij? Ze moet dus als ware in het licht gaan staan en haar schoonheid omhelzen. Waarom doen we dat zelf dan niet?

 

Zelfliefde

Het antwoord daarop is; zelfliefde.  Zelfliefde zorgt voor acceptatie. Als we onszelf evenveel liefde zouden geven als dat we een ander geven, accepteren we ons voor wie we zijn. Maar je moet je echt kunnen overgeven en starten met niet alles te geloven wat je denkt. Ga ervan uit dat je goed genoeg bent maar dat je misschien vitaler wilt worden of net die paar kilo’s eraf wilt hebben.
Je bent geen slappeling als je gezwicht bent voor dat stukje chocola, terwijl je gezworen had het niet te doen. Of een mislukkeling als je nog steeds 5 kilo te zwaar bent. Het leven is al moeilijk genoeg. Wees lief voor jezelf.
Leer jezelf waarderen met al je “gebreken” en reken jezelf niet af op elke misstap die je maakt.  Jij bent een mooie vrouw! Alleen wil jij je gezonder voelen zodat je fitter wordt en meer energie krijgt.  Energie zorgt ervoor dat je die stralende ondernemer bent. Klanten voelen zich enorm aangetrokken tot energieke ondernemers. Energie zorgt ervoor dat je geestelijk vitaal bent en dat je zelfvertrouwen hebt. En dat kan voor jou hét moment zijn dat je een mooie doorbraak gaat realiseren met je bedrijf. Start vandaag nog met het detoxen van je gedachten zodat ook jij je mentaal en fysiek goed gaat voelen. Het geeft je de energie om je bedrijf te laten groeien. Dat is het geheim van succesvolle ondernemers. Zij hebben echt een healthy happy lifestyle.

In mijn programma leer ik jou als ondernemer bewust omgaan met voeding en beweging, waarbij je vitaal en energiek wordt en blijft zodat je jouw lichamelijke en zakelijke doelen gaat behalen op een manier die bij je past en die je altijd met een goed gevoel vol kan houden. Wil je weten hoe? Vraag dan eens een gratis inspiratie sessie aan. Stuur een mail naar info@lifestyecoachsherrol.nl dan maak ik graag een afspraak met jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *