Ik kijk mijn klant aan en vraag hoe het gaat. Heel goed zegt ze. Ze eet goed en sport regelmatig. De metingen vertellen mij al een paar keer een ander verhaal. Ik vraag haar wat ze eet.

Nou zegt ze een beetje verdedigend, ik kan echt niet zonder mijn aardappelen hoor. En daar zit het ‘m vaak ook in. Ze wil graag energieker en slanker worden, maar ze wil GEEN aanpassingen doen. Het is niet altijd de reden, maar ik zie het heel regelmatig. Ze zegt dat ze graag aan zichzelf wil werken, maar eigenlijk wil ze het niet ECHT. Emotioneel is ze niet gelinkt aan haar doel en dan werkt het niet. Je kan niet even tussendoor fitter, of slanker worden of aan je conditie werken. Je moet er elke dag bewust mee bezig zijn. Natuurlijk kan ik ondersteunen bij dat proces, mits je er voor open staat.

Ik spreek mijn klant nu toch wat streng toe en spreek met haar af dat ze nu echt twee weken lang mijn advies gaat opvolgen en niet haar eigen gang gaat.

Na de eerste dag krijg ik al een foto van haar maaltijd. Een goed teken! Ze is nu al bewuster bezig met haar doel.

focus

Twee weken later komt ze een beetje zenuwachtig binnen. Maar dat was helemaal niet nodig. Ze heeft een prachtig resultaat. De verandering is in gang gezet. Ze gaf toe dat deze manier haar minder moeite kostte dan ze gedacht had. En tot haar verbazing kon ze makkelijk zonder haar geliefde aardappelen. Ook voelt ze zich een stuk prettiger.

Dat is het mooie van bewustwording. Op het moment dat je je emotioneel verbindt aan je doel, gebeuren er mooie dingen. Je laat het woord “IK KAN NIET” los.

Ze heeft gezien wat een kleine verandering haar nu al heeft gebracht. Emotioneel is ze klaar voor haar doel en ze gaat er nu voor de volle 100 procent voor. En dit keer meent ze het ook!

Hier nog een aantal tips om je doelen te behalen.

  • Doorloop je dag. Hoe is het gegaan? Wat kan er anders?
  • Deel het! Vertel waar je mee bezig bent.
  • Hecht waarde aan je doel.

Als je het op deze manier aanpakt zal je steeds meer een duidelijk beeld krijgen van wat je wil bereiken.

 

Wil jij ook je doelen behalen en bruisend van de energie de zomer in?
Stuur mij dan mailtje, je krijgt van mij dan een gratis energy-gesprek.

Beantwoord daarbij vast de volgende vragen:

Wie ben jij?

Wat doe je?

Waarom wil je energieker/vitaler worden?

Vermeld s.v.p ook je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een sessie in te plannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *