facebook-visuals-17

Voel jij na de feestdagen ook de druk van je eigen goede voornemens opkomen? Zie je er stiekem een beetje tegenop, omdat het hetzelfde voornemen is als vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar daarvoor?

Nieuwe start

Diep in je hart weet je dat zoiets als kerstkilo’s niet bestaan en dat het om de overige 11 maanden 3 weken en 5 dagen gaat. Maar het blijft een mooi idee om het nieuwe jaar fris en vol goede moed te beginnen. En dat is het ook!

Gefaald?

Maar wat als dat elke keer niet lukt en jij eind januari weer teleurgesteld bent en in je oude patroon terugvalt? Je hebt serieus al van alles geprobeerd. Met wisselende resultaten. Door het enorme dieetbos zie jij de bomen niet meer. Je bent verdwaald en je hebt geen idee welke kant je op moet. Het voelt alsof je voor altijd rondjes zal blijven lopen. Je wil er echt uit komen, maar je hebt gewoon geen idee hoe! En dat laatste is zo een enorme frustratie voor jou. Het voelt alsof al jouw inzet gedoemd is om te falen.

Maar dat is niet hoe het zit. Het heeft met veel meer dan doorzettingsvermogen en discipline te maken. Ik weet precies hoe het voelt, als je iets ontzettend graag wilt, en ziet dat het elke keer niet lukt. Daarvan heb ik een hoop geleerd. Daarom wil ik graag mijn tips met je delen.

  • Vraag jezelf eerlijk af waarom je jouw doel wilt bereiken. Omschrijf het helder voor jezelf.
  • Kijk niet naar het verleden. Alles wat telt is nu en de stappen die je nu gaat nemen. Terugkijken vertraagt de boel.
  • Wees realistisch en eerlijk. Stel geen doelen voor jezelf op die jou al gelijk een gevoel van weerstand geven. Je moet geloven in wat je doet. En aan de andere kant, schat jezelf vooral niet te laag in. Je kan meer dan je denkt!
  • Als je een tegenslag hebt, geef vooral niet op! 2 stappen vooruit en soms 3 terug. Het hoort bij het proces. Gun jezelf de tijd.
  • Vraag hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen ben je sterker.
  • En als laatste maar zeker niet de minst belangrijke. Doe niet alleen aan goede voornemens! Start gelijk met je plannen als je ze hebt uitgesproken. Dat is het goede moment en niet 1 januari van het nieuwe jaar 🙂

 

 

Wil jij deze keer echt gaan voor een blijvend resultaat, maar kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Doe dan mee met Fit For Life. Ik laat jou 3 weken lang kennis maken met mijn succesvolle methode met gegarandeerd resultaat! Niet diëten, maar gewoon lekker eten.
3 weken lang ben ik jouw steun en toeverlaat en werken we ook samen aan jouw mindset.
Klinkt dit als muziek in jouw oren? Kijk dan snel op de pagina van Fit For Life. We starten 9 januari 2017!

http://lifestylecoachsherrol.nl/fit-for-life/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *