De zomer komt eraan!
Lekker genieten van het mooie weer en leuke dingen doen. Jouw mooie zomerjurk hangt al in de kast te wachten op jou. Of moet ik zeggen nog steeds? Want hij is nog steeds veels te strak. En daar baal je van! Aan je bikini wil je ook niet denken. De gedachte eraan maakt je verdrietig en boos. Vakantie foto’s? Oh nee! Je moet er niet aan denken! Het liefst duik je weg, of verstop je je achter iemand. En als het dan toch moet, alleen voeten graag.

Jouw lichaam is niet zomer-proof. Alweer niet, of nog steeds niet.
Zo wil je niet langer doorgaan. Maar je mist de energie en motivatie, omdat jouw pogingen elke keer mislukken. Dus geef je het maar op.

Ik ben hier om je te vertellen dat je niet op moet geven!
Ook jij kan jouw lichaam bikini-proof maken, sterker nog, er zelfs voor zorgen dat het niet alleen een summer body is maar een whole year body!

Een body waarbij je je lekker voelt en weer heerlijk energiek en vitaal.
Je zo fijn voelen dat je graag op de foto wilt.
Je zo fijn voelen dat je geen grappige teksten op social media hoeft te plaatsen dat je alweer geen summer body hebt, terwijl je het stiekem verschrikkelijk vindt.
Ook jij kan dat! En ik ga je daarbij helpen! Je hoeft het niet alleen te doen!

Met Fit For Life, maak je 3 weken kennis met mijn succesvolle methode Healthy Happy Lifestyle. In die 3 weken ben ik jouw steun en toeverlaat. Ik leer je hoe je met gezonde makkelijke recepten gewoon lekker kan eten. Zoals ik zelf altijd zeg, gezond moet altijd lekker zijn!
Ik leer je hoe je jouw lichaam fit kan houden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet.
Ik leer je hoe je jouw nieuwe levensstijl vol kan houden, door anders te leren denken en jouw whole year body zonder problemen kan houden. Gezond leven is ook een mindset kwestie!

Denk jij nu bij het lezen: WOW, dit wil ik ook!
Waar wacht je dan nog op?  Meld je hier aan voor Fit For Life. We starten op 15 mei.
Ook jij verdient het om je goed, energiek en vitaal te voelen!

2017. The start of not just a summer body, but a whole year body!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *