Aaah joh. Als ik het kan, kan jij het zeker! We hebben allemaal wel een vriendin, die op eigen kracht een x aantal kilo’s is afgevallen, 3 tot 4 keer in de week gaat sporten en ontzettend goed met haar voeding bezig is. Hoewel jij natuurlijk ontzettend blij bent voor je vriendin, ben je stiekem ook een beetje jaloers. Jij hebt namelijk al zo vaak geprobeerd gezonder te eten, fitter te worden en af te vallen, maar elke keer ga je de mist in.

Je hebt het ook zo ontzettend druk met je baan, bedrijf, de kids en het huishouden. Het slokt al jouw energie op. En als je al een poging doet om fitter en slanker te worden, kost het je ontzettend veel moeite om de balans te vinden en val je terug in je oude patroon omdat dat gewoon makkelijker is. Dat maakt je ongelukkig.

Daardoor voel jij je een enorme slappeling zonder wilskracht. Je houdt het gewoon niet langer dan een paar dagen vol. Maar je vriendin doet het al 5 maanden fantastisch en zonder moeite lijkt het. En ze heeft zoveel energie.  En als je haar dan hoort zeggen; als ik het kan, kan jij het zeker. Gewoon even de knop om, weten waar je het voor doet en gaan, steekt het heel erg. Want je weet heel goed waar je het voor doet, maar je vindt het gewoon niet makkelijk en het lukt steeds niet, waardoor jij je motivatie en moed verliest. Dus geef je het maar op.

Wat je vriendin zegt is waar! Wat zij kan, kan jij zeker! Alleen zijn er verschillende manieren om dat te bereiken. Dat betekent niet dat je een slappeling bent.  Je vriendin kan het prima alleen af, terwijl jij coaching kan gebruiken. En daar is niks mis mee.
Een coach die je bij de les houdt en goede tips geeft, zodat jij niet alle informatie zelf hoeft op te zoeken. Een coach waar je met al je vragen terecht kan en die jou helpt je oude patronen te veranderen. Een coach die advies geeft over gezonde voeding en beweging. Die voor je klaarstaat en je een liefdevolle schop onder je kont geeft als het nodig is. En heel belangrijk, dat je lekker kan klagen zonder schuldgevoel als je het even niet meer ziet zitten, of als je daar gewoon even behoefte aan hebt.
Alles gaat met vallen en opstaan! Een coach zorgt ervoor dat je niet blijft liggen.

Ben jij die drukbezette ondernemende vrouw, die nu EINDELIJK wil gaan knallen? Wil jij deze keer echt resultaat behalen en meer energie, plezier en minder kilo’s in je leven? Dan wil ik heel graag jouw coach zijn.
Ik nodig jou van harte uit om kennis te maken met mijn succesvolle programma en mee te doen met Fit For Life! 3 weken lang ben ik jouw stok achter de deur. Jouw coach voor de moeilijke en leuke momenten. Samen halen we jouw doel en ik garandeer je dat je binnen 3 weken al een mooi resultaat hebt behaald (minimaal 1kg in de week!) en goede inzichten om jouw gezonde pad te blijven volgen.

Kijk hier voor meer informatie

De volgende keer dat iemand jou een compliment geeft kan jij zeggen, wat ik kan kan jij ook! Dan spreek je uit ervaring 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *