Het is lente. Buiten is het weer lekker lang licht. In de ochtend als je wakker wordt hoor je het vrolijke gefluit van de vogels. Je bent klaar en energiek om de dag te starten!
Of niet? Voel jij je alles behalve fit, en heb je het gevoel dat je wekker een paar uur te vroeg is afgegaan? Ga jij op tijd naar bed, maar sta je elke dag futloos op en voel je je de hele dag moe?

Grote kans dat jouw voedingspatroon niet optimaal is. Met goede gezonde voeding zorg jij ervoor dat jouw dagen energiek en vitaal zijn.
Als je de hele dag moe bent, is dat natuurlijk niet bevorderlijk voor je humeur. Je bent je creativiteit kwijt, het stroomt niet meer, en je geniet niet meer van het ondernemerschap. Ook je zelfvertrouwen lijdt eronder. En alle resultaten blijven uit. Ik begrijp heel goed dat jij dat het liefste anders zou zien. En dat kan!

 

Ik geef je 6 tips, die jou gaan helpen je vermoeidheid tegen te gaan.

  1. Start de dag met het drinken van een halve citroen, uitgeperst in een glas lauwwarm water. Dit helpt je de afvalstoffen afvoeren die zich ophopen in de nacht.
    Het sowieso verstandig om in de ochtend gelijk wat te drinken. In de nacht verlies je namelijk ook een hoop vocht.
  2. Eet als tussendoortje eens 2 verse dadels. Dadels zitten vol vezels. Natuurlijk bevatten ze ook suikers, maar die zijn net genoeg om je van je dip af te helpen en die lekkere energie boost te geven.
  3. Drink groene thee. Hoewel er in groene thee caffeine zit, bevat het ook veel antioxidanten die je helpen je immuun systeem te versterken.
  4. Ga lekker naar buiten. Van de hele dag binnen zitten en niks doen, word je suf en het is ook niet goed voor je lichaam. Probeer elke dag een half uur naar buiten te gaan. Zo krijg je ook nog eens je vitamine D binnen. En je wordt er productiever van.
  5. Vermijd een suikerrijk ontbijt in de ochtend. Daar schiet je bloedsuikerspiegel enorm van omhoog. En dat zorgt ervoor dat je dat vermoeide gevoel krijgt in de loop van de dag. Start je dag met havermout, of yoghurt met wat fruit. En neem dan fruit met een laag suikergehalte, zoals aardbeien of bessen.
  6. Durf te ontspannen! Vaak gun je jezelf die momenten niet omdat je een deadline hebt die je moet halen en je constant jezelf aan het pushen bent. Even ontspannen helpt je juist meer zin en energie te krijgen.

Als je deze stappen volgt, ben je goed op weg naar een leven met een stuk meer energie!

Maar wil jij weten hoe het is om je ECHT goed te  voelen en met bruisende energie te ondernemen, al jouw doelen te behalen en te genieten van je vrije tijd, je gezin en je partner? Dan heb ik iets tofs voor jou.
1 mei start Fit For Life. 3 weken lang begeleid ik jou intensief, en zorg ik er samen met jou voor dat jij die energie, waar je zolang naar op zoek bent, weer terug krijgt!  Je krijgt een  totale reset van jouw lichaam waardoor jij weer opgeladen bent en gemotiveerd aan de slag kan!

Kijk voor meer informatie op Fit For Life

 

Natascha Mark, eigenaresse Rust massagepraktijk: Sherrol is een enthousiaste invoelende coach. Ze heeft mij de zin in gezonde voeding teruggegeven en me goed door de moeilijke momenten heen geholpen. Als onderneemster ben ik ontzettend druk en ik was vaak moe aan het eind van de dag. Naast dat ik mijn streefgewicht hebt bereikt, heb ik zoveel meer energie erbij gekregen en voel ik me rustiger in mijn hoofd.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *