Voel jij je vaak een bedrieger in je dagelijkse leven?

Je bent een drukbezette vrouw. Elke dag is er wel iets dat jouw aandacht vraagt. Je bent in de weer met je bedrijf, baan, gezin en sociale leven en je merkt de laatste tijd dat je vermoeid blijft. Het lukt je niet om de rust te pakken die je zo hard nodig hebt. Je merkt dat je ritme helemaal veranderd is. Je bent echt met super leuke nieuwe dingen bezig, maar al die veranderingen hebben effect op je dagelijkse patroon. Wat eerst nog prima voor je werkte lukt je nu gewoon niet meer. De energie is compleet verdwenen. Je zit ook niet lekker in je vel. Je voelt dat je kleding niet meer prettig zit. Voorheen kon jij prima een paar keer in de week sporten of bewegen, nu kan je het gewoon niet opbrengen. Het liefst plof jij in de avond lekker op de bank. Daar schaam je je ook voor. Voor je omgeving doe je net alsof alles op rolletjes loopt. Maar je voelt je eigenlijk een ontzettende luilak. Je baalt er zo ontzettend veel van, maar je hebt geen idee hoe je het moet omkeren en ervoor zorgen dat je de juiste energie en mindset krijgt om er weer voor te gaan!

Herkenbaar?

Voeding is van groot belang voor jouw lichaam. Het is echt de brandstof voor je lijf. Zeker als jij nu ontzettend futloos bent. Goede gezonde voeding helpt jou je energie weer op te bouwen en de stress in je lichaam te verminderen en je weer fit en vitaal te worden. Heel belangrijk als je weer vol energie in het leven wil staan en vitaal wilt ondernemen. Goede voeding zorgt ervoor dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en dat jij jouw gezondheidsdoelen gaat halen. Daarnaast is het van belang dat jij een dagelijks patroon hebt dat precies bij jou past en goed voor je werkt. Als je dat niet hebt, wordt het uiteindelijk weer een strijd met jezelf.

Je hoeft niet op deze manier door te gaan!

Met mijn succesvolle methode Fit For Life is dat precies wat ik jou ga leren. Samen met jou kijk ik naar wat werkt voor jou in jouw leven. Geen druk over hoeveel kilo’s er minimaal per week af moeten of een wekelijkse deadline die jij moet halen. Je krijgt van mij makkelijke lekker recepten die weinig tijd kosten. De komende 8 weken ga ik jou intensief begeleiden. Of jouw doel  nu het verkrijgen van meer energie is, vitaler worden, minder stress in de keuken of een aantal kilo’s minder. Samen met jou ga ik  direct aan de slag en  zorgen we ervoor dat jouw mindset helemaal optimaal wordt. Na die 8 weken zal jij zien dat je zonder problemen jouw nieuwe ritme kan integreren in je dagelijks leven, zonder stress en zonder al te veel tijd. Na 8 weken voel jij de vernieuwde energie door je heen stromen  en zal je merken dat je je fitter en vitaler voelt!

Wat leer je?

 • Gezonde(re) voedingskeuzes maken
 • Jouw eet/leefpatroon herkennen
 • Omgaan met jouw valkuilen
 • Hoe je jouw eet/leefpatroon kan toepassen en volhouden
 • Met weinig tijd in de keuken toch een gezonde, lekkere maaltijd bereiden

Wat is het resultaat?

 • Meer energie en vitaliteit
 • Een positieve mindset
 • Minder stress gedurende de dag
 • Gewichtsverlies 
 • Een gereinigd en gereset lichaam
 • Waardevolle kennis over voeding

Fit For Life bestaat uit 4 fases. Allen even belangrijk om de transformatie naar jouw ideale eet/leefpatroon te maken en zo de energie en vitaliteit weer te claimen in jouw leven.

Fase 1: Bewustwording
De eerste belangrijke stap om oude patronen te doorbreken en veranderen. We kijken naar jouw dagelijkse routine en eetpatroon.

Fase 2: Loslaten
We gaan hier kijken wat niet meer werkt voor jou en wat je anders kan gaan doen in jouw ritme.

Fase 3: Toepassen
Nu ga je je nieuwe dagelijkse eet en leefpatroon echt bewust toepassen.

Fase 4: Mindset
Mindset is heel belangrijk als je patronen in je leven wilt veranderen. Hoe integreer je jouw eet/leef patroon in je systeem

Voor wie is mijn methode? Voor iedereen die:

 • Zijn ritme helemaal kwijt is, het zat is zich vermoeid en futloos te voelen en graag de vitaliteit en energie terug wil
 • Een gezond en sterk lichaam wil en zich lekker in haar vel wil voelen
 • Gezonde eetkeuzes wil maken
 • Gewicht kwijt wil
 • Op zoek is naar een gezonde levensstijl die ECHT makkelijk vol te houden is. Ook op drukke momenten

Jij weet toch ook dat als je jouw dromen en doelen wil bereiken, je dit alleen kan doen met de juiste mindset, energie en vitaliteit. Je moet goed voor jezelf zorgen!

 

Reacties van anderen:

Natascha Mark, eigenaresse Rust massagepraktijk: Sherrol is een enthousiaste invoelende coach. Ze heeft mij de zin in  gezonde voeding teruggegeven en me goed door de moeilijke momenten heen geholpen. Als onderneemster ben ik ontzettend druk en ik was vaak moe aan het eind van de dag. Naast dat ik mijn streefgewicht hebt bereikt, heb ik zoveel meer energie erbij gekregen en voel ik me rustiger in mijn hoofd.

img_5308

Marielle Guds: Ik heb voor begeleiding van Sherrol gekozen omdat ze altijd positief is en mij een enorme duw in de goede richting geeft. Ze heeft mij geleerd om bewust te zijn van wat ik eet. Haar coaching heb ik als positief en inspirerend ervaren. Met haar methode ben ik 4 kilo in 4 weken kwijtgeraakt.

img_5307

Tamara Gieszen: Door haar leuke positieve posts op Facebook, heb ik besloten me aan te melden voor Fit For Life en ik heb er geen moment spijt van gehad! Sherrol heeft mij uitstekend gecoacht naar een bewustwording van mijn eetpatroon. Ik was op zoek naar balans in mijn werk, gezinsleven, persoonlijke ontwikkeling en wilde daarbij ook nog afslanken. Deze Fit For Life kwam dus heel mooi uit en is zeker een aanrader!

tamara

Hoe werkt het:

 • Je krijgt van mij een welkomstmail met alle informatie.
 • Je krijgt je inloggegevens om goed van start te gaan de komende 8 weken.
 • Je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep. Hier maak je kennis met de andere deelnemers. Het is goed om ervaringen uit te wisselen en ook kan je hier alle vragen stellen aan mij.
 • Je krijgt 2 (skype) coachingsgesprekken van 30 minuten
 • Mogelijkheid tot het stellen van vragen via WhatsApp.
 • We starten op maandag 16 april en ik begeleid jou tot en met maandag 11 juni. De pagina van Fit For Life is gedurende die periode volledig beschikbaar voor jou.

 

Wat is jouw investering in fit for life?

De waarde van mijn intensieve begeleiding is € 397 exclusief BTW. De meerwaarde is dat je  in jezelf en je gezondheid investeert en weer met bruisende energie en vitaliteit jouw doelen  gaat behalen.De eerste 3 die zich hebben ingeschreven ontvangen ook  een prachtige LCS armband. Exclusief ontworpen door Dotta! En bij aanmelding voor 9 april profiteer je ook nog eens van de vroege vogel aanmelding en is jouw investering € 327.

 Ik werk graag met een kleine groep om zo voldoende aandacht aan iedereen te kunnen geven. Er zijn daarom maar 15 plekken beschikbaar!

We all deserve a healthy happy lifestyle!