programma

In 10 weken op weg naar jouw healthy happy lifestyle.

Een leven waarin je je energie voelt stromen en je dromen waarmaakt.

De mooiste versie van jezelf

Wil jij je niet langer futloos voelen maar de dag vol energie starten  en met zelfvertrouwen ondernemen? Wil jij dat de energie stroomt zodat jij je lichamelijk en geestelijk vitaal genoeg voelt en je tijd en aandacht aan je gezin, partner, vrienden en familie kan geven? En blij met jezelf zijn als je in de spiegel kijkt en weten dat je goed genoeg bent?

Het beste gevoel wat je kan hebben is je energiek en vitaal voelen!

Je goed voelen zit ook in je hoofd. Stressvolle en negatieve gedachten hebben invloed op je energie.
Het eten van de verkeerde voeding versterkt dat.
In mijn programma gaan we in op het emotionele vlak. Anders eten is immers een emotionele gedragsverandering. Bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Als je in beweging bent word je blij en het heeft een positieve invloed op je dag. Ik leer je de 5 stappen waardoor jij van een futloos leven naar je stralende energieke zelf gaat.

De 5 stappen naar een happy healthy lifestyle

  1. Bewustwording
  2. Loslaten
  3. Overgang
  4. Acceptatie
  5. Evaluatie

Ik ga volop met jou aan de slag. Anders eten is vooral een emotionele verandering. Ik heb daarom een methode ontwikkeld van 5 stappen.
Gedurende die stappen leer ik je hoe je de permanente change maakt naar een gezonde, vitale en energieke levensstijl, en nog belangrijker, hoe je je nieuwe levensstijl kunt omarmen en behouden zodat jij vol energie en met succes kan ondernemen.
Voeding, mindset en beweging zijn hiervoor erg belangrijk.  Daarom zijn alle fases daarop opgebouwd. We gaan echt voor een transformatie naar een healthy happy lifestyle. We starten altijd met een kennismakings skype gesprek om te kijken naar jouw huidige patroon en om inzichtelijk te maken waar je naar toe wilt en wat jouw doelen zijn.

1. Bewustwording
In deze fase maken we helder wat jouw eetpatroon is en wat jouw ritme hierin is. Ook kijken we naar jouw dagelijkse patroon in het leven. Hoe je je voelt hangt vaak samen met wat je eet. We kijken ook naar je bewegingspatroon.

2. Loslaten
Anders eten is vooral een emotionele verandering. We gaan stap voor stap je oude eetpatroon aanpassen. Hierbij kijk ik ook naar je huidige overtuigingen. We zijn heel bewust bezig met je nieuwe eetpatroon. Je leert het dagelijks toepassen.

3. Overgang
Deze fase is vaak een uitdaging. Er blijven altijd valkuilen aanwezig. Ik leer je de valkuilen herkennen en wat je kan doen om de weg naar vitaliteit te blijven volgen.

4. Acceptatie
Je nieuwe eetpatroon is nu een deel van je dagelijks leven. Je weet precies waar je op moet letten, en wat je allemaal kan eten en doen om jouw vitale en energieke leven te leiden.

5. Evaluatie
Na een maand hebben wij weer contact en dan nemen we door hoe het nu met je nieuwe levensstijl gaat.

Na 10 weken ben jij getransformeerd naar jouw Healthy Happy Lifestyle!

Programma’s

 

Als je nog vragen hebt, of meer informatie wilt over mijn programma’s, neem dan contact met me op. Ik sta je graag telefonisch of per mail te woord.

contactpagina

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je bericht