over-mij

Ik ben altijd een bezige bij geweest, niks was me teveel. Totdat ik teruggefloten werd door mijn lichaam. Ik heb een immuunziekte. Die zorgt ervoor dat ik constant ontstekingen in mijn gewrichten krijg, en mijn energie level naar het absolute nulpunt daalt. Ik was een jonge meid die aan het huis gekluisterd was. Als moeder was het voor mij echt verschrikkelijk dat ik geen leuke dingen kon doen met mijn kinderen omdat ik constant moe was. Ik voelde me moedeloos en erg verdrietig.

Alleen met medicijnen kon ik nog redelijk de dag doorkomen. Maar ik wilde niet mijn hele leven medicijnen slikken.

Ik verdiepte me steeds meer in voeding en wat het betekent voor je lichaam. Ook besloot ik om vanaf nu mijn gezondheid op de eerste plaats te zetten.

En die shift heeft een enorme verandering bij mij teweeg gebracht. Ik leerde voor het eerst echt goed naar mijn lichaam te luisteren.

Daarnaast heb ik steeds meer aanpassingen gedaan met mijn voeding en het was een verrukking om te zien dat ik me steeds beter ging voelen. Mijn lichaam werd sterker en elke dag voelde ik me fitter en vitaler.

Nu kan ik weer sporten en ik ben een leuke moeder en partner voor mijn gezin. Maar het allerbelangrijkste is, is dat ik me weer stralend, opgewekt en levendig voel. Alles wat ik doe, doe ik weer met veel plezier.

Ik ben Sherrol Wijnaldum en met enthousiasme, passie en een vleugje humor help ik jou je stralende en energieke leven te bereiken!