Heb jij nog steeds je doel niet gehaald?
Lukt het jou niet alleen?

Wil je weer lekker in je vel zitten?

Wil jij een aantal kilo´s voorgoed kwijt? 

Is dit wat regelmatig door je hoofd gaat.  En denk je elke keer, oooh nee, ik moet weer! Voel je de druk al toenemen? En ook het schuldgevoel, omdat je dit vorig jaar ook al wilde? Maar je loopt elke keer weer vast.
Een troost; je bent zeker niet de enige! Veel vrouwen willen gewicht kwijt, beginnen, verliezen de motivatie en stoppen dan. Zo jammer!! Het kan echt anders. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals het verwachtingspatroon dat je hebt. 
Een quick fix werkt namelijk niet. Een lifestylechange heeft tijd nodig. Kilo’s verliezen is vaak al een hele uitdaging, maar ze eraf houden is wat het meest lastig is. Daar loop jij vast ook tegenaan. 

Dit komt omdat je geen plan hebt. Je kan leuk aan een dieet beginnen, maar hoe zit het met de nazorg? Vaak kan je niet blijven eten zoals je dat tijdens je dieet hebt gedaan. Althans ik denk niet dat je er vrolijk van wordt. Op een gegeven moment wil je namelijk ook weer gewoon eten. Maar de vraag is wat moet je dan eten??  En het leven gaat ook door. Het is goed te doen om alles even onhold te zetten tijdens je dieet, maar hobbels blijven op je weg komen. Dan is het toch prettig als je weet wat je dan kan doen om te zorgen dat je niet terugvalt.

Hoe zou je het vinden als je nu echt een keer en bikini proof bent en BLIJFT  (als dat je doel is) en ook nog eens leert hoe je gezond en toch lekker kan blijven eten zonder dat je WEER aankomt!!

 

 

 

Wil jij: Weten wat het geheim is hoe je met lekkere voeding je streefgewicht kan halen en houden?
Wil jij: Leren hoe je het beste kan halen uit mealpreppen?
Wil jij: Ervaren hoe je je met de juiste voeding super fit kan gaan voelen?
Wil jij: Je FIT AND FABULOUS VOELEN?

Dan is dit echt wat voor jou!
FIT AND FABULOUS 6 WEKEN PROGRAMMA

 

Ik weet alles over  doelen behalen en houden. Hoe je om kan gaan met verleidingen en  uitdagingen op weg naar jouw healthy lifestyle. De weg daarnaar toe is met ups and downs, laat dat duidelijk zijn. Maar ik leer je hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ik leer je ook hoe je met lekker gezond eten je kilo’s kwijtraakt zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Ik weet wat werkt. Met mijn methode heb je zeker resultaat, maar we doen het samen! Everyone delivers!

Ik ben niet altijd fit geweest. Ik heb al jarenlang een immuunziekte die mijn hele lichaam in de war maakte. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel en kwam ik veel aan, waardoor ik me steeds slechter ging voelen. Totdat  ik ontdekte dat ik door mijn voeding aan te passen mijn lichaam weer sterker kon maken en ook mijn gezondheidsdoelen kon bereiken. Dat was de beste beslissing van mijn leven. Nu kan ik weer sporten, ik voel me mega fit en ik geniet weer van het leven!

Wat krijg je?. 

6 weken lang recepten die makkelijk te bereiden zijn
Je mag 6 weken lang gebruik maken van mijn expertise op het gebied van voeding en beweging
Een besloten facebook groep
Workout oefeningen. Ik laat je precies zien wat ik doe om fit en fabulous te blijven 🙂
Email support. Heb je vragen? Ik ben er voor je!

Nu vraag je je vast af wat gaat het me kosten?

Als eerste je tijd en aandacht. We gaan samen een commitment aan en ik verwacht dat jij je aan jouw deel houdt. Ik zal dat ook doen!

Ten tweede slechts € 97 inclusief btw. Ja echt! 6 weken voor maar €97 inclusief btw!
Dat is maar €16,16 per week! 

Dit is een kans die je echt mag grijpen als jij al een tijd bezig bent zonder resultaat.

Wanneer starten we?
Maandag 16 september. Na die 6 weken kan jij als een pro verder met jouw  healthy lifestyle! Top toch!

 

JE HEBT 2 KEUZES: OP DEZELFDE MANIER DOORGAAN EN DEZELFDE RESULTATEN KRIJGEN, OF NU ACTIE ONDERNEMEN EN GAAN VOOR WAT JE WILT BEREIKEN!
WAT KIES JIJ?