resolution-35

Het laatste kwartaal is begonnen. Ik ben dol op de herfst. De bladeren aan de bomen vormen een kleurrijk portret tegen de lucht die op sommige dagen nog prachtig blauw kan zijn. Het eerste wat ik zie als ik in de ochtend uit mijn raam kijk is een enorme boom met prachtige vuurrode bladeren. Echt fantastisch!

Terug denken

Het is voor mij ook het moment dat ik terug kijk naar alles wat ik de afgelopen maanden heb gedaan en heb bereikt. Misschien doe jij dat ook wel.
Als je naar jouw lijst kijkt, wat mag jij dan al afstrepen? Heb jij die cursus afgerond die je echt wilde gaan doen, of heb je de stap genomen om eindelijk jouw passie te gaan volgen?
En wat kan je nog niet afstrepen? Is jouw abonnement van de sportschool nog steeds slechts een sponsoring, terwijl je je zo had voorgenomen het dit keer anders aan te pakken? Hangt dat prachtige jurkje dat je begin dit jaar had gekocht, nog steeds in de kast omdat het niet past?

Afsluiten

Een aantal dingen van mijn lijst heb ik al gedaan, zoals kennis van marketing opdoen. Mijn missie en visie helder maken voor de mensen die ik daarmee wil bereiken. Een goede planning maken voor meer rust in mijn werkzaamheden. En daar ben ik super trots op! Het is belangrijk dat ook dat aandacht krijgt. Vier je successen zegt mijn coach altijd.
Ik wil graag nog dit jaar een cursus fotografie doen, omdat dat al een tijd op mijn lijst staat.
Zo heb ik nog meer op mijn bucketlist staan.
Maar het is ook goed om wat voor het nieuwe jaar over te laten. Het is tenslotte altijd leuk als je iets hebt om naar uit te kijken 🙂
Hoe wil jij dat de laatste drie maanden er voor jou uit gaan zien? Wat heb jij nog op jouw bucketlist staan deze herfst? En waar wil jij nog dit jaar een dikke streep door zetten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *