Natascha Mark, eigenaresse Rust massagepraktijk: Sherrol is een enthousiaste invoelende coach. Ze heeft mij de zin in  gezonde voeding teruggegeven en me goed door de moeilijke momenten heen geholpen. Als onderneemster ben ik ontzettend druk en ik was vaak moe aan het eind van de dag. Naast dat ik mijn streefgewicht hebt bereikt, heb ik zoveel meer energie erbij gekregen en voel ik me rustiger in mijn hoofd.

img_5308

Marielle Guds: Ik heb voor begeleiding van Sherrol gekozen omdat ze altijd positief is en mij een enorme duw in de goede richting geeft. Ze heeft mij geleerd om bewust te zijn van wat ik eet. Haar coaching heb ik als positief en inspirerend ervaren. Met haar methode ben ik 4 kilo in 4 weken kwijtgeraakt.

img_5307

Tamara Gieszen: Door haar leuke positieve posts op Facebook, heb ik besloten me aan te melden voor Fit For Life en ik heb er geen moment spijt van gehad! Sherrol heeft mij uitstekend gecoacht naar een bewustwording van mijn eetpatroon. Ik was op zoek naar balans in mijn werk, gezinsleven, persoonlijke ontwikkeling en wilde daarbij ook nog afslanken. Deze Fit For Life kwam dus heel mooi uit en is zeker een aanrader!

tamara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *