facebook-visuals-2

Ik merk het gelijk als de dagen korter worden. In de ochtend draai ik me het liefst nog een paar keer om en het kost me meer moeite om mijn bed uit te komen. Heb jij dat ook? Zo sprong je de ene dag nog energiek je bed uit en nu heb je gewoon veel minder fut. Alles valt je opeens zwaarder. Je hebt onwijs veel behoefte aan chocola, snacks, een heerlijk bord stamppot met lekker veel jus. Oh nee! Je hebt last van de winterblues. Wat nu? Je wil niet de hele winter ontbijten, lunchen en avondeten met chocola en chips, ook al voel je die behoefte zo ontzettend. Je zit  tenslotte niet op die extra kilo’s te wachten!

In deze periode krijgen we een stuk minder daglicht tot ons. De nachten worden langer en de dagen korter. Dat kan ervoor zorgen dat je je moe en futloos voelt.
Gelukkig kan je er iets aan doen om te zorgen dat je de winter zo fit en energiek mogelijk door komt.

  • Ga lekker naar buiten en bewegen. Buitenlucht zorgt voor een beter humeur.
  • Slaap voldoende. Leg een uur voor je gaat slapen je tablet en/of telefoon weg zodat je tot rust kan komen. Zet in plaats daarvan eens een muziekje op, of lees een boek.
  • In deze periode hebben we vaak lekkere trek omdat in ons systeem zit dat we moeten inslaan voor de koude donkere dagen. Grijp dan niet naar ongezonde snacks, maar eet lekker groenten en fruit.

Vind je het lastig om in deze periode je balans te vinden met voeding?
Doe dan mee met  Fit For Life. In 3 weken kan je kennismaken met mijn succesvolle methode en leer je hoe je met voeding de winter energiek, vitaal en zonder extra gewicht doorkomt.
Klik op de link voor meer informatie  http://lifestylecoachsherrol.nl/fit-for-life/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *